tiistai 8. toukokuuta 2012

Tervetuloa!

Keväisenä iltana lenkkeillessäni annoin ajatusten virrata. Olo tuntui hyvältä, vaikka suuri taloudellinen vastoinkäyminen painoikin mieltä. Mietin edellisenä iltana leikkipuistossa lasta kiikuttaessani kokemaani vapauden ja täyttymyksen tunnetta. Melkein 4-vuotiaan kiikkujan rajaton riemu tarttui minuunkin. Unohdin rahahuolet, annoin naurun tulla ja nautin juuri siitä hetkestä. Tunsin eläväni täyttä elämää. Ei se täydellistä ole, mutta ihan hyvää kuitenkin.

Lenkkipolkuni varrella koivuissa oli hento viherrys, krookukset ja narsissit kukkivat jo kunnolla muiden kukkien vielä odottaessa nuppuina. Aurinko paistoi matalalta häikäisten välillä. Tunsin rennon ja lämpimän olon virtaavan liikunnan puutteen rasittamaan kroppaani. Tunsin myös ajatusteni kirkastuvan kolmikuisen vauvan yöheräilyjen puuduttamissa aivoissani. Löysin hienoja sanoja, upeita vertauksia ja kiinnostavia näkökulmia. Halusin perustaa blogin, jotta voisin jakaa näitä ajatusten helmiä muillekin.

Koska läppäri ei kuulu peruslenkkeilyvarustukseeni, jouduin odottamaan hieman. Lapsiperheessä se "hieman" venähti melkein viikoksi. Tuona aikana unohdin jo kaikki ne ainutlaatuiset ajatukset, joista minun oli tarkoitus kirjoittaa. Ehkä ne vielä tulevat mieleen. Yritän ottaa niistä kiinni yksi kerrallaan ja saada puettua ne sanoiksi. Ehkä kannattaisi lähteä taas lenkille.

Tervetuloa mukaan Ihan hyvään elämään!

6 kommenttia:

  1. Hei!
    Täällä ilmottautuu yksi lukijaksi eksynyt.

    "Tunnenko" sinut kevytpalstalta? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Tuttuja" ollaan. Tervetuloa!

      Poista
    2. Ai niin, saanko lisätä blogisi tuonne minun sivun blogilistaan "Keskosäitien pitämiä blogeja"? :)

      Poista
    3. Toki saat lisätä. Kiva vaan, jos niin teet!

      Poista
    4. Lisäsin. Ja blogilistalta esiin hyppäsi tämä blogi http://playground-dreams.blogspot.com
      Suomalainen äiti joka opiskelee muotoilua ja tekee sitä työkseen, suunnittelee muun muassa leikkipuistoja cp-lapsille (en muista oliko hänen omalla lapsellaankin cp-vamma). Hän ottaa kuulemma mielellään ideota vastaan. :) Ajattelin että sinullakin ehkä voisi olla ideoita/ toiveita.

      Poista

Kiva, jos kommentoit! Ethän mainitse meitä kuitenkaan oikeilla nimillämme.