torstai 23. elokuuta 2012

Kipu

Se ei hellitä. Tiiti saa edelleen kivuliaita kramppeja, välillä tosin myös kivuttomia. Pienikin vääränlainen liike voi aiheuttaa krampin. Tämän päivän viimeinen näytös oli, kun vedin sängyssä hyvässä asennossa makaavalta Tiitiltä sukat pois jalasta. En tajunnut huolehtia siitä, ettei jalka yhtään heilahtaisi, ja tuloksena oli minuuttikaupalla kramppaava jalka ja huutava lapsi. Aiheutin kipua lapselleni. Ottamalla sukat pois jalasta. Huono äiti.

Miten kauan kramppeja tulee? Kai ne joskus loppuvat? Miksei kipulääkitys riitä? Mitä vielä voi tehdä?

Onneksi kipu ei ole jatkuvaa, ja Tiiti on säilyttänyt positiivisen asenteensa ainakin toistaiseksi. Tänään hän jälleen kyseli, milloin voi taas kontata hurjaa vauhtia. En tiedä, lapseni, en tosiaankaan tiedä. Toivottavasti vielä löydät vauhtisi takaisin.

4 kommenttia:

  1. Paranemisia.. kuulostaa tosi ikävälle :((

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti krampit jää historiaan pian!
    Voimia koko köörille <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille! Vielä tänäänkin kramppasi kaksi kertaa. Toisella kerralla Tiiti huusi huulet sinisinä kipuaan. Onneksi kipu on ohimenevää, mutta eipä sitä silti lapselleen toivoisi. :( Toivottavasti huomenna on parempi päivä - päiväkotiin olisi tarkoitus mennä. Hirvittää, mutta pakko on saada arki jo jotenkin rullaamaan.

    VastaaPoista

Kiva, jos kommentoit! Ethän mainitse meitä kuitenkaan oikeilla nimillämme.