maanantai 10. syyskuuta 2012

Uusi viikko, uudet kujeet

Pahin väsymys selättyi viikonlopun mittaan. Univaje on vieläkin suuri, mutta ainakaan kaikki ei ota päähän nyt koko aikaa. Illalla jaksoin käydä vähän kuvia läpi, ja lisäilin muutamia näpäyksiä blogiin. En ole ollut kovin ahkera kuvaaja, enkä ihan suoria kasvokuvia halua täällä julkaistakaan. Jotain kuitenkin tekstiä värittämään aion jatkossakin sekaan heitellä, jos sille päälle satun. Kuvia nyt täällä, täällä, täällä ja täällä, jos jotakuta kiinnostaa kurkata.

4 kommenttia:

  1. kivoja kuvia.. tuo kävelyhäkkyrä näyttää minulle ihan uudelta tuttavuudelta. Voisitko kertoa siitä enemmän? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se häkkyrä on nimeltään dallari. Se on vähän niin kuin rollaattori, mutta sitä vedetään perässä eikä työnnetä edellä niin kuin rollaattoria. Tuossa Tiitin dallarissa on käsille kyynärtuet, ja siihen tartutaan pystykahvoista. Eturenkaat ovat kääntyvät, ja takarenkaissa on kuusiokulma-avaimella säädeltävä jarru. Jos jarrua ei olisi, menisi dallari niin kovaa vauhtia, ettei Tiiti pysyisi perässä - nytkin on vähän niin ja näin. Peruuttaminen ei stopparin takia onnistu, mutta sen saa kai taitojen kehittyessä pois päältä. Nyt on kävelyharjoittelu jäissä leikkauksen jäljiltä, mutta vähitellen sitäkin taitoa aletaan taas harjoittaa.

      Pitääkin kirjoittaa joskus ihan varta vasten apuvälineistä kuvien kera. Se voisi ehkä kiinnostaa lukijoita.

      (Dallarin kuva siis osoitteessa http://ihanhyvaelama.blogspot.fi/2012/06/kuntoutusta-lomalla.html, jos joku jäi ihmettelemään, mistä nyt puhutaan.)

      Poista
  2. Kivaa kun olit laittanut kuvia, piti het käydä vilkaisemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän aktivoitua kuvien suhteen edes silloin tällöin. Jotenkin tuntuu, että kamera on aina jossain muualla silloin kun tekisi mieli kuvata...

      Poista

Kiva, jos kommentoit! Ethän mainitse meitä kuitenkaan oikeilla nimillämme.